Kesäkoti

Juhlatila

Villa Salmela on kaunis miljöö esimerkiksi perhetapahtumiin, häihin, kokouksiin ja rapujuhliin. Sisätiloissa on tilaa 50 hengelle, ulkona ja järjestelemällä myös useammalle.

Varaa juhlatila

Kun suunnittelet tilaisuuttasi, tarkista kalenterista varaustilanne eli onko Salmela vapaana haluamanasi päivänä. Et voi tehdä varausta tähän kalenteriin, mutta näet, onko Salmela varattu vai vapaa:

Varaustilannekalenteri (avautuu omaan ikkunaan)

Seuraavaksi soita tai tekstaa varaus puh. 045 187 1516 tai lähetä sähköposti os. paasky.kesakoti(at)gmail.com. Parhaiten saat yhteyden sähköpostitse.

Kesäkaudella vastaamme puheluihin ke-su noin klo 10–15; voit myös jättää soittopyynnön. Kesäkauden ulkopuolella vastaamme puhelimeen ja sähköposteihin saunapäivinä keskiviikkona, perjantaina ja lauantaina noin klo 14–18.

Majoitustilat

Villa Salmelassa voit yöpyä yön yli tai vähän pitempäänkin. Huvilassa on kolme majoitushuonetta (1 hh, 2 hh ja 3–4 hh), saunatuvalla kaksi yhden hengen kamaria ja pihapiirissä aittahuone yhdelle hengelle. Tiloja voi vuokrata keväästä syksyyn, niin kauan kuin luonnon lämpöä riittää, sillä huvilassa ei ole lämmitystä.

Majoitushinnasto